Sådan tjener jeg penge-blogging (Hvordan tjente jeg kr17.000 på 90 dage)

Udbydelse af tjenester kræver også minimalt overhead. Selvfølgelig er det en god ide at fortsætte med at blogge hver måned, det er en arbejdsaktivitet, men chancerne for at du nyder det (som jeg gør), hvis du er i bloggspil til at begynde med. Hvis du er i tvivl, så spørg udvikleren. Afhængig af din niche, kan du begynde at sælge annonceplads direkte til annoncører, når du har fået en bestemt trafikmængde. Mulighederne for tilknyttet markedsføring strækker sig ud over bare 'kaffepenge'.

Du kan undersøge dem for at se, hvilke problemer de har brug for at løse på deres WordPress-sted, og derefter oprette et plugin, der løser dette problem. Jeg vil have dig til at lykkes. (For de fleste af os vil dette være vores tegnebog, telefon & nøgler - og i sommermånederne forhåbentlig nogle solbriller :) Se om du nyder processen. Jeg tror, ​​denne andel er sandt for de fleste bloggere. Jeg bruger dem begge sammen med min manuelle fastgørelse.

Sørg for at medtage et "Annoncer på dette websted" -link i din sidefod og kontaktside, så de rigtige annoncører kan finde dig.

Jeg modtager 50% af indkomsten, så kr125 per anmeldelse. Du kan også oprette et WordPress-websted og begynde at sælge dine WordPress-plugins på dit websted. Mange bloggere, der tjener en masse penge, er mennesker, der sælger deres egne bøger, software, kurser og så videre. Overvej at fjerne meddelelsen "Annoncer på dette websted" • fra dine enheder. Blogging er ikke anderledes. For eksempel, hvis du har en dating-blog, og du har en heftig, dedikeret efterfølgende, og du har masser af gode indlæg, som folk elsker at læse, hvorfor ikke samle dine indlæg og få dem til salg i en bog/e -bog format?

  • Jeg havde en masse interesse, mange mennesker, der betalte depositum for at stikke rundt i min Google Analytics, men i sidste ende var ingen interesseret i at købe mærket.
  • Den anden fordel ved at fremstille flere stifter er, at det gør det lidt lettere at køre dit samlede antal tapper på dit Best Of-bord.
  • Fra at oprette indhold, tilføje grafisk design, markedsføre dem og håndtere tekniske problemer med mere, er der meget, du har brug for at vide.

Det 1 Minuts Trick Til At Beslutte, Hvem Der Betaler På Første Dato

Derfra kan du gå med annoncer, affiliate marketing, tjenester eller dine egne produkter. E-bøger er et oplagt valg til oprettelse af digitale produkter. I de gratis artikler kan du inkludere flere kroge for at stimulere din læser til at besøge det betalte indhold. Generelt, selvom fordi tilknyttede programmer betaler uberegnelig, kan jeg regne med omkring kr1000 - kr3000 i tilknyttede provisioner hver måned. Men denne indsats er det, der gør det nødvendigt at starte en blog. Affiliate marketing er en anden måde, du kan tjene penge på via dit blogindhold. Du kan se den komplette fordeling af min indkomst her.

Men der er ikke meget social interaktion.

De 4 Bedste Måder At Tjene Penge På Blogging På

Køb ikke bare et kursus for at købe det og have det bedre med dig selv, fordi du har investeret nogle penge. Her er nogle generelle tip, du skal huske på, hvis du vil tjene penge som en betalt offentlig taler. Hvordan de kan komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål eller vil arbejde med dig. Din blog lader andre mennesker finde dig og gennemgå dit arbejde. OK nu fungerer denne bestemte mulighed for at tjene penge på din blog bedst, hvis du eller din blog betragtes som en autoritet på et bestemt emne eller domæne. Jeg er på den øverste ende af spektret, men føler, at det fungerer, fordi jeg skriver indgående, langformet indhold: Google ser ikke gratis blogs som myndigheder.

For at forblive relevant i en blomstrende blogbranche skal du konsekvent skabe værdi for dit publikum. Du har gjort det gennem guide til Sådan tjener du penge-blogging. Det var på dette tidspunkt, når min læserskare voksede til ca. 10.000 månedlige læsere (i gennemsnit), at det blev en levedygtig mulighed at begynde at kommandere en anstændig sats for sponsoreret indhold, der blev offentliggjort på min blog og sendt til mine par hundrede abonnenter. 8 bedste bitcoin-handelsplatforme i 2020 og videre, handlere forsøger således at drage fordel af hver fase af cyklussen; meget hårdere, men også langt mere rentable, hvis det opnås. Som jeg sagde, hvis du allerede har gennemført det første trin ovenfor og fået opsætningen med Bluehost - så kan du springe dette trin over! Når dine SEO-indstillinger er opkaldt, skal du vælge hvilken "Kategori" dette nye indlæg falder ind under og markere det felt. Mens der er mange WordPress-plugins, der hjælper dig med at oprette en online butik, står WooCommerce foran kurven.

Det første trin er at udarbejde en liste over tavler, du gerne vil være med på. Når du håndterer dine første 2-3 klienter, har du rigelige ideer til at forbedre salgsprocessen for dine tjenester. Se efter reklamemuligheder.

  • Og jeg kender højprofilerede bloggere, der får betalt tusinder af dollars for et indlæg på 2.000 ord på grund af deres store sociale følger.
  • Et auktionswebsted giver brugerne mulighed for at byde på produkter for at købe dem.
  • Ingen af ​​disse færdigheder er imidlertid raketvidenskab.
  • De lovede alle en enorm indkomst, men ingen fortalte mig virkelig, hvor meget bloggere tjener, eller hvordan man tjener penge online.
  • Blogging er en vej til økonomisk frihed.
  • Gratis blogging platforme er meget begrænsede i, hvordan du kan bruge dem til at tjene penge på din blog.

Vælg Din Blogs Navn

Ikke kun vil du være i stand til at skrive konsekvent, du vil også være i stand til at skrive mere kærlig. Du skal komme med en overbevisende grund til at få en blogbesøg til at give dig deres e-mail-adresse. Du hører, at folk tjener penge på deres blogs, men du forstår ikke helt hvordan. Brug ikke nøjagtigt det samme script, og sørg for at forblive høflig og høflig. Jeg håber, at denne artikel var nyttig for dig! Det er tid til at skalere din blog som en start om 90 dage. Har du svært ved at finde ud af, hvordan man tjener penge online? Hvis vi ser (eller du kender en HostGator-kuponkode), der potentielt kan slå vores aftale, tilføjer vi den til listen nedenfor.

Trinvis Vejledning Til Din Egen Blog

Derfor er din forskning vigtig. Du behøver ikke noget fancy udstyr for at komme i gang. Dette svarede han: Det kræver ikke meget forskning at finde, hvordan man gæsteposter for den højeste stabile indkomst. På tilmeldingssiden til Billionaire Blog Club fortæller jeg folk, at de ikke bør tilmelde sig, hvis deres blog ikke falder ind under en af ​​de 7 nicher. Emnet matcher publikums interesser.

Læs min bog “Will It Fly”. Nogle bloggere reducerer besværet med at producere fysiske produkter ved dropshipping eller gennem POD (print on demand). Tjenestesiden indeholder servicebeskrivelser og kan have flere linkede sider til hver bestemt tjeneste. Hvad er de mest populære blogplatforme? For at maksimere din indkomst kan du også vælge at sælge sponsorplads i dine e-mail-nyhedsbreve (her er 5 bedste software til e-mail-marketing), podcasts og videoer. Min adoptionswebsted NRFA. Derefter konverterer jeg denne trafik til et salg. Der er aldrig det perfekte tidspunkt, du kommer til at indse, at det er okay at begynde at prøve at tjene penge på din blog.

Jeg kan godt lide at finde nye måder at tjene penge online. Her er mine anbefalinger af de 25 bedste WordPress-temaer til bloggere. Hvis du ser på dette indlæg, kan du se, at jeg har lidt sociale ikoner over hovedbilledet, så folk nemt kan dele det med deres venner (et simpelt skridt at implementere i WP, der resulterer i mere trafik for mig!) Dine konkurrenter bruger det, og det skal du også være. Det er et firma, der leverer de nødvendige tjenester til at se din blog online. De fleste blogbesøgere køber ikke, få dem til at tilmelde dig din e-mail-liste i stedet. Dette er sandsynligvis det bedste Google Analytics-plugin til WordPress.

Disse oplysninger er vigtige i din oprindelige e-mail-opsøgningsstrategi.

Sådan Tjener Du Penge Med Webindholdsoprettelse

Affilieret reklame fungerer sådan: Der er annoncenetværk, der er den enkleste og mest anvendte metode til at tjene penge på en blog. Du kan også tilmelde dig Google Trends, du vil få de mest populære nyheder om din niche, som kan være gode poster emner.

Skriv ikke bare op, hvad de vil læse, vis dem, hvordan de kan lide at læse. Mens vores blog kun genererer en brøkdel af vores samlede bruttoindtægter, er jeg taknemmelig for at have åbnet en ny indkomststrøm, som jeg ikke rigtig forstod for kun to måneder siden. Her er et eksempel på, hvordan Gary Vaynerchuk oprettede en online butik med sin swag: Du har brug for temaer for at få din blog til at se godt ud. Bitcoin evolution-gennemgangen, vi er altid glade for at finde en demo-handelsfunktion på auto trading platforme. Vi antager, at du vil tjene penge online, så i dag taler vi om 5 nemme måder, som du kan tjene penge online med din blog og opbygge din økonomiske uafhængighed! Der er en million forskellige måder at tjene penge på en blog på.

Der er et antal reklameprogrammer, du gerne vil se på, herunder Googles AdSense og BlogAds. For eksempel IncomeDiary. Du har brug for en plan, hvis du vil have succes. Programmet er til webstedets udgivere og bloggere, der vil vise målrettet tekst-, video- eller billedannoncer på webstedssider og tjene penge, når besøgende på webstedet ser eller klikker på annoncerne. En journalist dækker et takt og betales af en arbejdsgiver. Den type værdi, du blog har at tilbyde, vil variere, hvordan du vil tjene penge på din blog. Brug din blog til konstant at få din besked ud. Men det kan også tage en masse tid, som du ellers kunne bruge til at skrive og promovere dine indlæg (og dermed komme hurtigere til din første blogindkomst).

Købsindstillinger

Og kunne jeg tjene penge på blogging også? Du kan starte affiliate marketing i to enkle trin: Pengene begynder at rulle ind.

Kan Du Virkelig Tjene Penge På Blogging?

Dette er sandsynligvis den vigtigste ting, du vil lære om blogging. Brug af massive vægge af tekst er den hurtigste måde at dræbe et blogindlæg på. Nina hjælper kreative mennesker med at bevæge sig fra idé til inspireret handling og påvirke verden positivt og meningsfuldt som forfattere, bloggere, forfattere og blogpreneurs. Her var resultaterne efter 15 dage: Bluehost tilbyder ubegrænset båndbredde, 50 GB lagerplads (5 gange mere end Wix!) Adsense er gratis at tilmelde sig, og når du først er inde, kan du lære mere om platformen, vælge dine annoncer og lære mere om, hvad der er muligt.

At sælge et onlinekursus er en anden god måde at tjene penge online. Metastock, du bør lære at handle smart for at få penge på dette. Nu hvor dit websted er stort set fuldt ud oprettet, er det tid til at gøre de ting, du planlægger at gøre i første omgang - blog! Færre og færre af os kan stole på en stabil, livslang beskæftigelse, og for dem, der er så heldige, er løn og fordele (hvis nogen) knap nok til at imødekomme vores grundlæggende behov.

Skyd efter målnøgleord med over 5.000 månedlige søgninger og under en 0. Yahoo er nu en del af verizon media, telegram-assistent. Imidlertid er du i førersædet som blogger. Den e-bog, du vil oprette for en ekstra indkomst, kan komme lige fra dine blogindlæg. Du kan endda komme lidt uden for din niche og kigge efter ord, som nogle af dine foretrukne virksomheder bruger. Ser nogle bare ikke lige nu?

Indpakning Af Det

Når du tænker på, hvordan man tjener penge på blogging, er reklame ofte den første ting, der kommer til at tænke på. Se efter måder, hvorpå tingene let kan flyde (et godt WordPress-tema skal gøre dette for dig). Hvis du leder efter en måde at blive rig hurtigt ved at tjene penge online, er du på det forkerte sted. Enkle måder at tjene penge online hjemmefra, du kan tilbyde at betale websteder, der er relateret til din e-bog, en procentdel af salgsprisen - f.eks. Hvor som helst mellem 20% og 50% - for dem at lægge en annonce eller en linket artikel til din bog på deres websted. Jeg elsker at blogge, og jeg ville gerne følge min lidenskab med at lave en fuldtidskarriere inden for blogging; det bragte mig lykke.

Til min hovedblog skriver jeg om penge-rådgivning. Med en ordentlig plan kan du også være en af ​​dem. De ønsker måske endda at få adgang til alle nyhedsbreve, du sender ud og inkluderer en annonce. Vær positiv og fokuser på en anden niche. Opkræve et gebyr for din tid, men fokuser på at løse folks problemer. Freelancer ressourcer: For en detaljeret guide, se vores artikel om, hvordan man opretter en WordPress-blog.

At starte en blog er ikke let arbejde. Dette kan være tre til fem moduler eller mere. Nettoindkomst eller fortjeneste (hvad der virkelig betyder noget) begraves ofte i stillingen. Hvad mere er, du får også til at markedsføre dit websted gratis og tiltrække nye potentielle medlemmer til at tilmelde dig. Chancerne er, at hvis et tilknyttet produkt vises i en succesrig bloggers mest populære artikler, tjener dette produkt bloggeren en masse penge.