Sådan Tjener Du Penge Online I 2020

Og du behøver ikke at vise en kupon eller gøre andet end at betale med det kreditkort, du linker til Swagbucks Local-programmet. Men hvis du planlægger at sælge gourmet mad, bliver du nødt til at ringe til din lokale sundhedsafdeling og finde ud af reglerne i dit område. Klik her for at få fat i din GRATIS liste over over 150 tjenester, du kan tilbyde som en virtuel assistent fra hjemmet! Men det er muligt at tjene penge online.

Hvis du allerede har en aktiv blog eller et websted, kan du tjene ekstra indkomst - fuldstændig passiv indkomst på det - ved at tilføje tilknyttet markedsføring til dit websted. Tjen kontant for at søge på dine yndlingswebsteder og derefter gennemføre undersøgelser. Hvis du befinder dig i et sted, hvor du kan finde Uber eller Lyft, eller en af ​​de mange konkurrenter overalt i verden, såsom Kinas Didi, er timerne fleksible, og du kan arbejde som du finder passende, hvilket gør det perfekt, selvom du i øjeblikket har fuldtidsbeskæftigelse, men ønsker at tjene nogle penge på siden. Måske er det tid for dig at starte en blog. Tjek steder som 99Designs eller Dribbble for designere, Cloudpeeps til marketing- og SEO-fagfolk og TopTal, Crew eller Gigster for softwareudviklere på højt niveau. Mere imponerende har nogle værter tjent så meget som kr200.000 til at leje deres pude, mens de bor et sted billigere. Nå, Trim starter med at kigge på dine månedlige udgifter og kigger derefter efter steder, hvor du overspender - som unormalt høje regninger eller abonnementer, du har glemt.

  • Ser du dig selv som en kunstig person?
  • Det er muligt, at en butik skylder dig penge!
  • Jeg har et Pinterest-kursus tilgængeligt på Dare to Conquer, der viser dig, hvordan du øger trafikken med Pinterest.
  • Jeg elsker at undervise mennesker, men jeg hader processen med at lave kurser, bare fordi jeg kan lide øjeblikkelige resultater.
  • Når du går fra at gøre nul til kr5.000 i en måned, vil der rocke din verden.
  • Klik her for at lære, hvordan man bliver en cryptocurrency-erhvervsdrivende.

Hvis du er interesseret, så tjek Clixsense. Ikke kun vil de tjene flere penge på deres bøger, men det vil også øge deres tilstedeværelse. Dette er meget anderledes end de foregående to. Du kan tjene op til kr20 i timen, og du vil undervise 1 på 1 klasser. I tilfælde af tilbud, der kræver et kreditkort, er udbetalingen, du modtager, ofte større end omkostningerne for dig.

Hvis dit hold scorer højest, vinder du. Den bedste del ved affiliate marketing er, at du kan være tilknyttet næsten ethvert selskab, fra Shopify til Amazon til Uber til FabFitFun. Par det sammen med Amazon, en perfekt platform til at sælge din e-bog på, og du kunne se på at tjene til en indkomst gennem din skrivning. Jeg anbefaler både Plus500 og Etoro - men jeg foretrækker Etoro, da jeg bare elsker at bruge deres CopyTrader-funktionalitet. Underholdning: Én ting at huske, når du pitcher dit blogemne, er at ikke skifte emner, efter at du er blevet godkendt til at skrive artiklen. En af de bedste ting på eToro er CopyTrader-funktionen. Oprettelse af et jobpladswebsted kan være en anden rentabel virksomhed.

For fans af hans arbejde er det meget.

Bliv en influencer på Instagram

Du bliver nødt til at have en god mængde vedholdenhed, mens du forfølger freelance med at skrive optræden. Du kommer til at udføre korte opgaver og projekter, der har minimale kvalifikationer. Du kan gøre dette via tilknyttede netværk eller ved at tonehøjde mærker, du vil arbejde med. 1️⃣ Find din niche. Du skal dog vide, hvad du laver, eller du bliver krøllet på cryptocurrency-markedet.

Mine gode venner Shane og Jocelyn Sams er blevet eksperter i opbygning af online-samfund.

Begynd At Tjene Penge Online Ved At Blive Medlem Af Et Socialt Investeringsnetværk

Bruger du ikke din bil, mens du er på tur eller weekend? 5% af hvert salg du foretager. Har du penge, der sidder på en sparekonto, der betaler mindre end. Tab i vægt, vind penge. De fleste bøger gør det aldrig til lydbog-format.

For at gøre din platform mere konkurrencedygtig kan du vælge en meget specifik niche. Sidstnævnte giver dig mulighed for at tjene penge på salget foretaget af dem, du har ansat. Nogle af de mest populære online undersøgelsessider inkluderer: Pitch to VCs/Angels/andre investorer: En besøgende, du henviser til, kan købe når som helst inden for 90 dage efter at have besøgt Inspedium gennem dit link, og du vil tjene penge, når de køber en hosting-konto! Tro det eller ej, nogle mennesker har det så vanskeligt med dating, de ønsker ikke engang at deltage i den online (eller app-baserede) komponent af det.

Så mailede hun mig igen og spurgte, om jeg ville skrive nogle indlæg. Her sælger du på vegne af et bestemt firma. Du kan indløse dine rabatter enten ved at linke dit kort eller kontant, via PayPal og endda direkte til din bankkonto. Det kan også være en fantastisk måde at gnide skuldre med nogle meget vigtige mennesker, opbygge dit professionelle netværk og selvfølgelig vokse endnu en strøm af indkomst. Og du kan nyde utrolige marginer ved at købe kerner og krydderier for en brøkdel af kr9 pr. Taske, som folk er villige til at betale! F.eks. Tilbyder Decluttr at købe dine cd'er, dvd'er, Blu-stråler og videospil, så længe de kommer komplette og bruges forsigtigt.

Du besøger bare Ebates websted og klikker igennem til den butik, du vil shoppe hos.

Invester I Private Ejendomsaftaler Med Kun kr500

Det er vist, at subtile ord eller sætninger i din fortegnelse, f.eks. "En i en slags", "sjældent" og "begrænset tid", hvis relevant, øger salgsprisen og konverteringsfrekvensen. Hvorfor cfd-handel giver mening, de kræver en minimumshandel på 25 ton og en margin på 10%, hvilket gør det til en meget rimelig handel, hvis det er lidt svært at forudsige. Ingen af ​​dine personligt identificerbare oplysninger er knyttet til de oplysninger, de samler. Dette er især vigtigt, når det kommer til virksomhedens navn.

Gør Dataregistrering For Virksomheder

Klienten betaler dig en gang, og du går begge videre. Ichimoku cloud trading system og brug af ichimoku trading strategies. Når alt kommer til alt, vil den indsamlede feedback tjene det nyttige formål med forbedring af produkter og tjenester. Der er en stor grund til: Nu kan du tutor online med videosessioner og endda live chat.

Din Tur

Websteder som Shopify har gjort det lettere end nogensinde at opbygge et tilpasseligt, kraftfuldt e-handelswebsted i en weekend og begynde at sælge produkter nu. Der er intet gebyr for at hæve dine penge fra RateSetter, medmindre du låser dig fast i en 1 eller 5 års højere fast rente, hvor det tidlige tilbagetrækningsgebyr er 0. Har du gjort det godt i skolen?

Det har mange opgaver, hvor du kan tjene penge online ved at spille spil, læse e-mails, se videoer. Du kan arbejde hjemmefra, fleksible timer og få betalt af en af ​​verdens største forhandlere. Populære investeringsapps, der giver dig mulighed for at handle gratis eller næsten intet. Følgende faktorer vil påvirke salgsmultiplikatet:

Gå gennem dine skabe, og tag alt du ikke har brugt i mere end et år. Peer-to-Peer (eller P2P) udlån er en fantastisk måde at generere renter på de kontanter, du har til rådighed. Slice the Pie er et vurderingswebsted, der betaler dig for hver anmeldelse, du poster. Ved du, hvor mange mennesker der ville elske at være i dine støvler? Men vær opmærksom på, at Gazelle kun betaler for sent-model, avancerede smartphones. Selvom det måske ikke ser ud som en stor indtægtsgenerator, er der websteder på flere millioner dollars baseret på tilknyttede indtægter alene. Du kan aktivere din YouTube-kanal på to måder:

Arbejde Hjemmefra Job

Der er et lille noteringsgebyr, og de tager 3. Bogen handler om at ændre din opfattelse af dine ting, så du kan beholde det, der virkelig er vigtigt, og slippe af med det, der ikke er. Et ægte eksempel på affiliate marketing ville være, når du hjælper en ven med at åbne en bankkonto i din bankfilial. Du kan få betalt for at downloade sponsorerede apps og spil. Virtuel børs, 95 til 25-plus. En ven gør dette i sit lokale indkøbscenter. Fokus på at indsprøjte ny energi i de glatte salgs- og markedsføringsprocesser, som mange virksomheder implementerer i dag. Hvis du har en chance for sociale medier, kan du potentielt få betalt for at administrere forskellige platforme for andre. Du får betalt (tilfældigt) med to andre spillere, hver gang du beslutter dig for at spille.

Ingen kan lide den person, der forfalsker funk.

Start en YouTube-kanal for at underholde og uddanne

Så kig på, hvad der er tilgængeligt i dit nabolag. Det er muligt at tjene op til kr75 pr. Undersøgelse. Se efter det lokale kapitel i Association for Healthcare Documentation Integrity (AHDI) i dit område, og vær med. Ligesom at tilbyde freelance-tjenester, kan du sælge din viden og rådgivning. Efter tilmelding viser vi dig, hvordan du arbejder som mikroarbejder og tjener penge.

Din mission, hvis du vælger at acceptere det, er at erhverve disse smykker og videresælge guldet for en fortjeneste! Faktisk er konkurrencen online sandsynligvis højere end den er i dit lokale område. Den gennemsnitlige løn for disse job er omkring kr9 per time, og nogle virksomheder tilbyder sundhed, tandlæge, endda matchende 401k planer for deres ansatte. Typisk vil mysterium shoppere blive sendt til at shoppe eller spise ude, og de skal rapportere tilbage om deres oplevelse.

I dag er det den bedste tid i historien at blive forfatter. Du kan poske omkring kr8 i timen pr. Hund, og det er også en fantastisk måde at holde sig i form. Fiverr tilbyder mange almindelige kategorier såsom skrivning og forretningstjenester, samt et afsnit mærket som "Sjov og bisarr", hvor sælgere kan tilbyde sjove og unikke tjenester. Uanset om du er et stort netværk, indholdsside eller blogger, har vi enkle linkværktøjer til at imødekomme dine reklamebehov og hjælpe dig med at tjene penge online. Med alle de behov, du har, ville det være dejligt at have en indkomstskilde, der er konstant, ikke? Mange af dem går til et websted, der hedder Experts Exchange for at få disse oplysninger. Du vælger blot niche og branding til dit nye datingside.

PopulÆre Opslag

Du foretager renter på de udlånte penge, der betales tilbage i månedlige tilbagebetalinger. Det står for "Opfyldt af Amazon", og det bliver ret populært. Online-kurser tager planlægning og tid at komme rigtigt. Ja, virksomheder bruger nu vores organer som reklametavler. I de fleste tilfælde får du betalt pr. Levering og kan endda tjene tip.

Giv Din Mening I Online Fokusgrupper Og Undersøgelser

Subtile ændringer i din leveringsrutine kan gøre eller ødelægge din forventede timeløn. Betalingen er generelt tæt på kr10/time, men du kan tjene mere med provision. Hvis du bor i et koldt klima, skal du vente til vejret bliver varmere. Hvis du kan lide nummeret, sender du bogen til dette websted via en forudbetalt konvolut og modtager dine penge et par dage senere. Oddserne er, det er nogen ligesom dig.

Tjek mit fantastiske interview med hende på Sådan sælges på Amazon. Du kan udføre grundlæggende olieudskiftninger og bildetaljer. Men af ​​denne nøjagtige samme grund er en masse skurke kommet ind i denne branche for at drage fordel af spændingen på markedet. Disse webportaler modtager enorm trafik dagligt. Hvor meget lyd du transkriberer på én gang kan også være efter dit skøn. Du bliver nødt til at arbejde for det! Dette er en ideel penge at skabe hack for dem, der ønsker at udfylde et par minutter af deres fritid med at tjene ekstra penge. Investering i gensidige fonde, hvis du lejer tjenester af en gebyrbaseret investeringsrådgiver, kan du sende dine transaktionsdokumenter til dem for at begynde at investere i gensidige fonde. Med online software som ClickFunnels (anmeldelse), Optinmonster (anmeldelse) eller Sumome er oprettelse af landingssider ekstremt let at gøre, hvilket gør denne metode til at tjene penge online til en reel mulighed.

Du tror måske, at du ikke er vigtig nok til at konsultere store virksomheder, men du kan blive overrasket over, hvilke typer ekspertise folk betaler for.

Hvordan Man Tjener Penge Online Med Et Websted Eller En Blog

Websteder som iStock og Shutterstock giver dig mulighed for at placere dine fotos på deres websteder. Mange store virksomheder er på udkig efter influencere på sociale medier for at blive langtidsambassadører for deres brand. Skal du frigøre mere tid til dem? Jeg har udarbejdet en liste over websteder eller "få betalt til" websteder, der er temmelig populære, betaler godt og er helt legitime. Hvor lang tid vil det tage, før jeg begynder at tjene nogle seriøse penge på blogging? Den måde, cashback-websteder som Ebates fungerer på, er, at de fungerer som et tilknyttet online-handlende.

Derfor skal du have et pænt, professionelt hjemmekontor, der er indbydende for gæsterne.

Den mest berømte person er Ansche Chung, der blev den første person nogensinde til at tjene en million dollars i spillet Second Life. Nu hvor du kender din niche og har tilmeldt dig relevante tilknyttede programmer, er det tid til at opbygge dit websted og din blog for at starte trafikken. Webstedet ligner Etsy, og stort set alle kan tjene penge online ved at sælge en række forskellige varer her. Nu skal du vælge et WP-tema fra et sted som ThemeForest, Elegante temaer, OptimizePress eller tag et af mine valg til de bedste WordPress-temaer. Hvis du hellere vil sidde til side og stille bygde kvalitetswebsteder, hvorfor ikke forvandle din lidenskab til et kald. Airbnb tilbyder en kr1.0.0.000 garanti, der vil beskytte dig mod enhver skade, der måtte opstå. For eksempel kan udlån til højtkvalificerede låntagere muligvis producere 4-5% pr. År i renter. For mere hjælp til din kolde pitching-strategi, se denne vejledning.

Efter kvalificeringen skal du bare give ærlige, tankevækkende svar. Tilsvarende har virksomheder også brug for sociale medieadministratorer til at styre deres operationer på Facebook, Twitter, YouTube osv. Årsagen til at jeg fortæller dig denne historie er ikke at skræmme dig, men for at vise dig virkeligheden. Produkttest er en sjov måde at opdage nye produkter på. Marketingfolk og mærker betaler bogstaveligt talt Swagbucks-brugere for at prøve deres produkter og tjenester. Du kan endda tjene gennem henvisninger. Hvor mange gange har du set reklamer på YouTube-videoer.

Børnepasning er ikke kun for teenagere.

Få Betalt For At Scanne Dine Dagligvarer Og Få Cashback Hurtigt

Men hvis du er villig til at arbejde, kan de ændre dit liv, som de har for mig. Jeg anbefaler, at du tager dette pæne kursus i Sådan starter du en hjemme-dagplejevirksomhed. Ukrudtsmillionær, når du har registreret dig på deres websted, ledes du til en offshore CFD-aktiemægler uden signaler eller robot. Hvis dit hjem ikke er hundevenligt, kan du overveje at blive en hundevandrer. Du kan købe obligationer i trin på kr10 og/eller linke dit debet- eller kreditkort og afrunde den ekstra ændring på dine køb for at investere i obligationer.

Fokus på at skabe indhold, der løser de største klager, mens du emulerer de positive aspekter, som folk er begejstrede for. Heck, du kan sandsynligvis finde et gratis webinar om, hvordan du opretter dit første webinar, hvis du ser hårdt nok ud. Virksomheder, der driver forretning inden for det medicinske eller juridiske område, kan kræve, at du har en vis viden eller erfaring inden for det respektive felt. Så kan det at tjene penge hjemmefra som skovarbejder være lige jobbet for dig. Når du har indsendt en undersøgelse, får du point, der kan indløses via Paypal eller gavekort.

I 2020 offentliggjorde TaskRabbit en artikel, der fremhæver succeshistorierne for taskers over de sidste ti år. Medium opstartstid: Forvirrer layoutet dig? Du kan måske tro, at alt hvad du skal gøre, er at sætte et link på dit websted og derefter se penge-strømmen, men det er ikke tilfældet. Du skal have en nichepublikumsbase, der er loyal over for din blog eller brand. Der er bogstaveligt talt hundreder af smarte måder at tjene penge online.

  • Åbn dit sind, åbn din computer eller smartphone og åbn op for gode måder at tjene penge på.
  • Desuden kan du være konsulent for enkeltpersoner eller endda virksomheder inden for ethvert ekspertiseområde.
  • Det betaler typisk dig kr10 for hver video, du gennemgår - hvilket typisk tager ca. 20 minutter.

Konklusion

78% af B2C-virksomheder er afhængige af brugergenereret indhold, som disse videoer, til deres marketingkampagner. Det betyder, at jeg har kr27.000 til Litecoins fra en første investering på kr580. Er 1k daily profit en fidus? beware, læs denne anmeldelse nu! Nogle gange kan du få nogle panel invitationer, som kan betale op til kr50 eller mere, selv om de kan være sjældne. Selv i automatiseringsalderen er der visse opgaver, der stadig har brug for et menneskeligt touch. Mystery shopping er en enorm industri, der giver hverdagslige mennesker arbejde, de kan gøre lige på deres computere. I dag efter fremkomsten af ​​sociale medier foregår det meste af rekrutteringen online.

Kan du høre husholdningslyde, eller føler du, at du er i en egen verden? De fleste af online indtægtsstrategier er ikke så komplicerede. Jeg bruger Mediavine til to af mine blogs, og jeg tjener konstant kr500 - kr1.000 om måneden bare fra annoncer. Hvis du har erfaring og ekspertise inden for et specifikt forretningsområde, er der hundreder, hvis ikke tusinder af forretningsejere, der ville elske at hoppe på et telefonopkald og vælge din hjerne. Du kan finde online vejledningsjob på platforme som disse: Craigslist har endda et gratis afsnit, hvor du kan få genstande, som folk bare er på udkig efter - ikke for at tjene penge. Der er andre digitale valutaer, som det er værd at investere i såsom LiteCoin og Ethereum, som også har set en betydelig vækst for nylig såvel som mønter med lavere værdi som Ripple og Tron, som uden tvivl vil stige i værdi i de kommende år.

Bliv En Webdesigner

Der er et par steder, der tilbyder arbejde hjemme muligheder, der er lige op i din gyde. Virksomheder som Sweatcoin og Achievement (tidligere Achievemint) har udviklet apps, der indsamler data om din fysiske aktivitet og "betaler" dig for disse data. Ikke kun det, men markedet og behovet for VA'er eksploderer. Hvis du har en lidenskab for noget som at rejse eller lave mad, kan du forvandle din hobby til blogging. Eller 'hvordan man opretter en tomathave'.

Højafkastbesparelser Opkræver Din Konto

Det slutter ikke der, der er mange andre måder at tjene penge på InboxDollars - at tage undersøgelser, spille spil, shoppe, lave tilbud og meget mere. Gå og snak med et par bryllupsfotografer, og spørg dem, om dette er en god ide. Brug for en koncert i et par måneder? Tilsvarende på lagerfotografering bloggere og andre websteder vil gerne købe fotos fra dig til en billigere pris. Virkelig skal du bare finde ud af en niche, opbygge et websted og trafik og se, hvor meget du kan få for de kundeemner, du samler. Opret en side på din WordPress-blog, og e-mail din liste, som du tilbyder coachingtjenester. Har du en forkærlighed til træbearbejdning, smykkefremstilling, broderi eller keramik?

Hvis du kan lide at lave videoer, kan du starte en YouTube-kanal en sjov måde at tjene penge på siden. Hvis du allerede investerer i aktiemarkedet, men ønsker at diversificere din portefølje, er ejendom et godt valg - og at investere i fast ejendom behøver ikke koste dig en masse penge. Emneeksperter og nyere universitetsuddannede har muligvis ikke noget problem med at hjælpe andre i deres fritid - og tjene penge i processen. Som, hvem er ansvarlig for at oprette de oh-så-flot annoncer, som du ser, og bare skal klikke på? Hvad gør det, at starte dit medlemskabsside så indbringende? Og selvom størstedelen af ​​jobene på disse websteder er ret lavt betalte, er de et godt sted at starte. Det er dog ikke altid nemt at bryde ind, så overvej disse emner:

Selvfølgelig kan du gøre alle de nævnte før, men kun hvis du har en slags specialitet i et af disse områder for at gøre det godt. Elsker du at få refusion? Mange af disse er sandsynligvis fra e-mail-nyhedsbreve, du har tilmeldt dig. Amazon og mange andre sider tilbyder tilbagebetaling af pris. Det tilføjer virkelig! At være paneldeltager tager cirka en time om ugen.

Hjælp Columbia Business School

Når du ved, hvilke platforme der er værd at målrette mod, kan du opbygge en tilstedeværelse på hvert websted. Husk dog, at du kan sælge kundeemner i mange forskellige brancher - ikke bare livsforsikring. Bitcoin revolution, påstandene om, at Bitcoin Revolution er blevet vist og godkendt i showet Shark Tank, er også falske. Hvis du er mere en artikelforfatter end en e-bog-forfatter, kan du prøve websteder som Yahoo Voices. Infografik er i øjeblikket en ekstremt populær type medier. Uanset om det drejer sig om et nyt logo, en brochure eller endda firmauniformer.

Med websteder som Etsy er det simpelthen ikke fornuftigt at opfinde hjulet igen, når man åbner en butik.

Du kan tweet på en anden vegne og tjene penge. Hvad skal de gøre? Ligeledes kan du opkræve virksomheder til at "kræve" deres fortegnelse, en metode, der bruges af mange store biblioteksider som Google Business og Yelp.

Parkeringspladser kan være en varm vare, især i overfyldte områder.

Mystery Shopping

I dette tilfælde er du nødt til at starte pitching til dine klienter gennem utallige platforme på internettet, såsom: Du ønsker at vælge produkter, der specifikt er inden for din blogs kategori. Hun fortalte mig, at hun lever fuldt ud på dette. Sammenlign online aktiemæglere, - Du finder ud af, at du normalt har noget liggende på din mæglerkonto. Bedre endnu, kan du undertiden fordoble (eller endda tredobbelt) dyppe og bruge apps oven på normalt butikssalg og kupontilbud. Når du får en stærk portefølje, kan du begynde at nå ud til potentielle store kunder for at tjene flere penge online. Har nogen nogensinde fortalt dig, at du har en stemme til radio? Læs om, hvordan du kommer i gang med TaskRabbit.

Nogle statistikker om VA'er: Mens de fleste apps forsøger at få dig til at bruge penge, har nogle apps indbyggede måder at tjene ekstra penge på. Excel hos kundeservice, og dine ratings vil hjælpe din virksomhed med at vokse. For eksempel, hvis du planlægger at undervise i en undervisningskurs, kunne du tydeligvis ikke planlægge det i skoletiden. Tjek markedspladser som EmpireFlippers, Flippa, og vi sælger dit websted. Studerende sætter deres spørgsmål, og eksperter (du) tjener en vis mængde kontanter for at hjælpe dem med svar. At have en grad eller erfaring i et sprog er essentiel denne type job, så fremvis din grad, gennemsnit i høj kvalitet på et kursus eller andet bevis på, at du er kvalificeret til at vejlede det emne. Jeg har lavet webinarer for at promovere min praksis for økonomisk planlægning og til at tromme interessen for mit online kursus for finansielle rådgivere.

Grundlæggende hvad du gør der, er at uploade de billeder, du har taget. Hvis et jobtilbud lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis. Der er mennesker, der leder efter forfattere til blogindlæg, artikler eller generisk webstedsindhold. Kom i gang med Flexjobs. Jeg er sikker på, at du kender mindst en ven eller et familiemedlem eller en kollega, der tjener smukke penge online.

Som en mystery shopper er dit job at evaluere et bestemt aspekt af en virksomhed.

Next Up on Money Crashers

Undersøgelsens emner inkluderer emner om annoncering og effektivitet af filmtrailer; betydningen af ​​forskellige produkt- og servicefunktioner; og måske de mest populære indenlandske produktforsøg Det er vigtigt at huske, at deltagerne ikke "kvalificerer sig" til alle undersøgelser. Online shopping fortsætter med at stige i 2020, især hvis du bor i en ekspansiv by. Sådan starter du en rentabel blog om 7 dage? En nem måde at få mindst kr500 om måneden er ved at placere annoncer på din blog. Og den bedste del?

Du bliver typisk betalt mellem kr50 og kr150 pr. Evaluering. Du skal prissætte dine tjenester konkurrencedygtigt for at få forretning. Kontroller de samme steder, der er anført ovenfor. Så længe du kan skrive ordentligt, kan du få betalt for at skrive. At sælge dine uønskede ting er en god måde at nedskære og declutter dit liv, mens du tjener nogle indtægter på siden.