Sådan køber du Bitcoin fra en Bitcoin-pengeautomat - Vækst BTM - Bitcoin-pengeautomat

Disse er stort set de typer af Bitcoin-pengeautomater, der er tilgængelige på markedet: Jeg har intet at skjule. Nogle BTM'er kræver muligvis, at du bruger BTM-scanneren til at give et ID-kort, såsom et kørekort, pas osv. Vi er glade for at hjælpe dig med at bruge TeamViewer. Når dette er gjort, modtager du din Bitcoin til din tegnebog inden for et par minutter.

Når du har købt Bitcoins, kan du nu bruge dem eller bare forblive investeret. Hvem fører tilsyn med Bitcoin? Start med at køre nogle eksempler på transaktioner fra din bitcoin tegnebog gennem terminalen (e).

Jeg besøgte deli for at købe nogle bitcoin, den digitale mønt, der er op nær 500% i løbet af det sidste år.

Formålet med dette program er at hjælpe med at forhindre hvidvask af penge og andre økonomiske forbrydelser, og det tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at sikre, at ingen, men du kan få adgang til din konto. Du kan finde den nærmeste bitcoin-pengeautomat til dig ved hjælp af vores bitcoin-ATM-kort. Tryk start". "Registreringsprocessen er unødvendigt påtrængende, og de dårlige valutakurser opvejer positiverne for enhver bekvemmelighed, du måtte få ved at bruge maskinen. Når du har foretaget dit køb, overfører vi dine bitcoins til en bitcoin-tegnebog.

Vi Har Registreret Usædvanlig Aktivitet Fra Dit Computernetværk

Dette tager normalt alt fra 10 minutter til 1 time. Dette er meget. Derefter sender brugeren Bitcoins til den præsenterede adresse. Hvorfor og hvorfor ikke?

Bitcoins skal ankomme til den adresse, du indtastede tidligere inden for 3 timer! Alt hvad du skal gøre er at besøge Coin ATM Radar-webstedet og søge efter en placering ved hjælp af den integrerede Google Maps-widget. Rbx.tools, mens de forventede resultater viser data fra betalte annoncer, fungerer de som en stor indikator for, hvorvidt en niche vil være tilgængelig eller ej. Dog er de nødt til at betale pladsleje for maskinen? Hvis der sker noget usædvanligt i nærheden af ​​maskinen, kan sikkerhedspersonale underrettes. Specifikt kan det understøtte Litecoin, Dogecoin, Blackcoin og XCurrency. Hver bekræftelse tager typisk 10 minutter.

Få alle detaljer om ATM (i. )Mens processen med at bruge en Bitcoin-pengeautomat er lidt anderledes end traditionelle pengeautomater, er sikkerhedsforanstaltningerne sammenlignelige. Men indeni er der en hæveautomat, der giver folk adgang til, hvad nogle betragter som fremtiden for betalinger og finansiering: De findes overalt i disse dage. Det kan bruges, selvom du er uden for bopælslandet. Men som de siger: ”Der er altid en regnbue efter regnen”.

 • Fiat-penge er kun lovligt tilbud udstedt af en regering.
 • For at købe bitcoins ved hjælp af en bitcoin-pengeautomat, skal du finde det tættest på dit sted og forstå, hvilken slags maskine det er.
 • Så længe du har Bitcoin i en digital tegnebog, kan betalinger foretages uden nogen begrænsninger.
 • Selvom der er meget få hæveautomater, der giver dig mulighed for at købe Bitcoins uden ID-detaljer.
 • Men dette sker generelt, når du køber et stort antal Bitcoins.
 • I nogle tilfælde kan en bitcoin-pengeautomat drives af et firma, der tilbyder sin egen handelsplatform eller e-tegnebog.
 • Den anden potentielle anvendelse af adgang er at tillade ubankerede at få adgang til digital valuta og deltage i international e-handel.

Generel Byter

Desværre lukkede den tilbage i 2020. Du finder også, at Bitcoin-pengeautomater er meget praktiske og pålidelige at bruge. I denne tutorial vil jeg forklare, hvordan man bruger en Bitcoin ATM til at købe/sælge Bitcoins og også kaste lidt lys over, hvordan du kan finde en Bitcoin ATM i nærheden af ​​dig. En 2-vejs Bitcoin ATM (køb og salg) spækket med yderligere funktioner såsom en regningsvalidering, stregkodescanner, EMV-kortlæser, fingeraftrykslæser (valgfrit) og en termisk printer. Dette kræver lidt mere arbejde, end de fleste ville have glæde af. Smartere handel med futures spread, sådan bruges denne vejledning - Denne publikation er designet ikke som en komplet guide til ethvert muligt scenario, men snarere som en brugervenlig manual, der antyder mulige handelsstrategier. Først skal brugeren finde den nærmeste maskine.

Hvis du vil finde en butik i nærheden af ​​dig at købe, skal du klikke på "Find butik".

Transaktionsprocessen

Med denne service kan du få følgende fordele: Send bitcoin til den adresse, der vises på ATM-maskinskærmen. Faktisk er over halvdelen af ​​alle maskiner placeret i USA. Hvis du vil se Nøjagtigt, hvor en bitcoin ATM-maskine er placeret i forhold til dig, kan du gå til Coin Radar for at finde ud af det.

Klik på “Indløs kupon”

Bitcoin-pengeautomater tillader køb og salg af Bitcoin med kontanter og med relativ anonymitet. Brug af Bitcoin-pengeautomater Der er mange fordele ved at bruge bitcoin-pengeautomater, men i øjeblikket er der stadig nogle ulemper til stede. Vi er glade for at hjælpe dig med at bruge TeamViewer. Når din tegnebog QR-kode er læst af ATM, vil maskinen derefter bede dig om at placere dine pengesedler i pengeautomaten nederst til venstre for det kontante beløb, du vil købe bitcoin. Kassereren udskriver derefter en anden kode, som du indtaster i LibertyX-appen.

Og det er det, du har lige købt Bitcoin fra en BATM. To af de største Bitcoin ATM-virksomheder er Genesis Coin og General Bytes. Hvis du sender cryptocoins til den forkerte adresse, er der ingen måde at få dem tilbage på. Brugervenlighed og tilgængelighed Man kan hævde, at bitcoin-pengeautomater er mindre tilgængelige end online bitcoin-børser. Det er almindeligt accepteret, at den første pengeautomat, også kaldet en automatiseret tellermaskine (ATM), først blev brugt af Barclays i London den 27. juni 1967. Hvis du planlægger at bruge en Bitcoin ATM, der er placeret i en forretning, såsom en dagligvarebutik, anbefales det at ringe videre og tjekke med personalet for at sikre, at der er penge til rådighed. Indtast dit telefonnummer.

Hvad Er Fordelene Og Fordelene?

Mit første selfieforsøg afvises, fordi jeg ikke smiler. Mens vi taler, har flere stater verserende lovgivning, der sigter mod at omdefinere pengeoverførsel, således at der er plads til bitcoin-virksomheder. Processen med at købe bitcoins kan have en bekræftelsesprocedure, i dette tilfælde: Nogle pengeautomater genererer en papir tegnebog - eller offline tegnebog - i det væsentlige et bæreinstrument til Bitcoins. En hurtig måde at beregne, hvor meget Bitcoin er værd i dollars, er at spørge din mobile enheds digitale assistent.

 • Genesis1 (to-vejs), Satoshi1 (en-vejs) og Satoshi2 (to-vejs).
 • Hurtig, nem og sikker.
 • Som et eksempel har jeg indtastet "New York" i søgefeltet.
 • Du kan indtaste i dollars eller BTC, felterne opdateres automatisk.
 • Størstedelen af ​​idéer og forbedringer af funktionen kommer fra vores ATM-operatører, og vi er glade for at implementere dem.
 • Du bliver derefter nødt til at tillade kameraet at scanne dit ansigt for at sikre dig, at det matcher billedet på ID-kortet.
 • Brugere kan købe og sælge Bitcoin eller indløse værdikuponer ved hjælp af dem.

Altcoin Race for King opvarmer: XRP Community beskylder CoinMarketCap

Maskinens understøttede verifikationsprocedurer inklusive palme-venescanning, men ikke nødvendigvis blev den aktiveret af operatører. Se på din bitcoin-tegnebog om cirka en time for at se din nyligt deponerede bitcoin. Det ligner meget de traditionelle bankautomater. CoinCola er en OTC-markedsplads, hvor du kan handle Bitcoin med forskellige FIAT-valutaer, altercoins og endda gavekort som iTunes-gavekort, Amazon-gavekort osv. En Bitcoin ATM, også kendt som Bitcoin Teller Machine (BTM), gør det absolut absurd at udveksle fiat-valuta til Bitcoin. Følg blot instruktionerne på skærmen på ATM for at sælge Bitcoin. Du skal være heldig nok til at have en Bitcoin-hæveautomat i dit område.

San-Diego-baserede selskab Genesis Coin producerer tre typer pengeautomater: Der er ingen minimumsbeholdningskrav for Bitcoin, og endda den mindste enhed Bitcoin, en Satoshi, kan holdes i enhver Bitcoin Wallet. Derfor kan den samme type maskine have forskellige verifikationer og grænser oprettet. Uanset om du er fra Canada, USA, Australien, New Zealand, Europa eller mest overalt i verden, kan du tage dine dollars, euro, yen, pund osv. Privatlivets fred kommer dog ikke gratis.

Hvis du ser kortstifter, er du heldig!

I denne vejledning tager vi dig gennem den trinvise proces om, hvordan du kan købe bitcoin (BTC) ved hjælp af en Bitcoin ATM. Du vil være i stand til at købe Bitcoin på stedet med kontanter, da du simpelthen har brug for at indføre pengesedlerne i ATM. Stater fortsætter med at udvikle deres anvendelse af eksisterende og forældede lovgivning om pengeoverførsel. Vores dedikerede professionelle supportmedarbejdere er klar til at hjælpe dig via e-mail, telefon eller skype-opkald. I denne artikel beskriver vi en bitcoin-købsproces for 6 forskellige for det meste installerede bitcoin-pengeautomater i verden (de dækker ca. 90% af markedet i alt) og to flere typer, som var populære før og nu sjældent bruges (Skyhook og Robocoin): Hvis du bor i en by, er du heldig: Indsæt kontanter i ATM.

Dette skyldes, som vi sagde tidligere, at dette stadig er en ny teknologi.

Her er de typiske trin til udveksling af din Fiat-valuta til Bitcoin ved hjælp af en Bitcoin-pengeautomat:

Indtast det beløb på Bitcoin, du ønsker at sælge for kontanter. Skal jeg bruge en Bitcoin Exchange? For mere info læse vores artikel om Bitcoin Tablet Locations. Scan QR-kode, hvis det er valgt. En bitcoin QR-kode ser sådan ud: Nogle af dem kører maskiner, der er forbundet til bitcoin-børser, og når betjening udføres af en kunde, afspejles denne transaktion ved udveksling. Så længe de har Bitcoin Wallet på deres mobiltelefon og har adgang til en Bitcoin ATM, vil de være i stand til at udbetale i lokal valuta.

Imidlertid vokser Bitcoin-pengeautomater hvert eneste år, så dette problem kan fjernes i den nærmeste fremtid. Jeg prøver igen og viser mine perlehvider denne gang, og det gør susen. Mens brugen af ​​bank via internettet og mobile applikationer har reduceret efterspørgslen efter nogle af pengeautomatens traditionelle funktioner, har den befundet sig i en renæssance, der er drevet af den stigende popularitet af cryptocurrencies som bitcoin. Hvis det er din første gang at bruge en Bitcoin ATM, kan du synes det er ganske overvældende, da der er omkring 30 forskellige typer bitcoin-pengeautomater. Følg den trinvise vejledning på din bærbare computer eller mobiltelefon. Min absolutte favoritlager og hvordan man bruger den! Du kan også lære om middelvending her. Maskinen har ikke et kamera, og der er normalt ingen kontrolprocedurer på plads. Nu ved du hvordan man bruger en Bitcoin-pengeautomat til at købe og sælge bitcoin! Nogle hjælper dig med at konvertere dine bitcoins til fiat-valutaer, mens der også er nogle, der hjælper med begge dele!

Tidligere skøn har fundet, at næsten 3 procent af det globale BNP, eller omtrent kr2. Sikkerhed og anonymitet Bitcoin-pengeautomater køres normalt af kendte operatører med etableret forretningsenhed. Nogle maskiner tilbyder muligvis også at sende dine Bitcoins til din e-mail-adresse. Mens evangelisterne arbejder dag og nat for at popularisere digitale valutaer, dukker Bitcoin ATM-maskiner op for at hjælpe de ubankede og underbankerede med at få adgang til det førende cryptocurrency.

Ethereum Classic, Consensys, Bitmain og mere: Krypto-opstart føles prisdyppet

Tag din trykte papir tegnebog. Er teknologien ikke stor! Læs vores guide. Her er de bedste Bitcoin pengeautomater omkring: Jeg bliver først bedt om at indtaste mit telefonnummer for at modtage en engangskodeord. Virksomheden har solgt over 2500 maskiner i over 60 lande.

Derefter er der flere muligheder på skærmen, hvordan du vil angive adresse, hvor bitcoins, der skal sendes: Du bør kun bruge papir tegnebøger som en sidste udvej, hvis du ikke har din mobile enhed med dig. BTM-producenterne skal overholde Know Your Customer (KYC) og anti-hvidvaskning (AML) forskrifter ved lov, så en slags identitetsverifikation SKAL være på plads i hver BTM-maskine.

I tilfælde af at du ikke har en offentlig adresse, udskriver maskinen en papir tegnebog til dig.

Find En Pengeautomat I Nærheden Af ​​dig

Jeg har dog samlet mange guider på dette websted, og det giver dig mulighed for at finde svaret på hvert eneste Bitcoin-relaterede spørgsmål, du måtte have. Vælg det beløb, du vil trække. I mangel af klarere beviser kan vi kun spekulere i, at bitcoin-pengeautomater giver et (ufuldstændigt) middel til småtidsoperatører til at gøre deres fysiske kontanter mere praktiske og sikre, for eksempel til betalende leverandører. I det næste trin skal du logge ind med Facebook eller oprette en konto: Uanset hvor du er, viser den dig alle de nærmeste maskiner til din placering med et klik på en knap.