Arbejde hjemmefra e-mail: Sådan anmodes om at arbejde hjemmefra

Nogle fagfolk har muligvis ikke den personlighed, der er egnet til eksternt arbejde et par gange om ugen. Hvis du foretrækker ikke at modtage postkommunikation fra andre virksomheder, kan du vælge at fjerne dig selv fra alle postliste, som vi leverer til tredjepart til markedsføringsformål ved at sende os en e-mail på emailoptout @ bonniercorp. Sådan bliver du rig: 13 genius-måder (den komplette guide). Når en medarbejder ved, at de ønsker at arbejde eksternt, er det næste skridt at finde ud af, hvordan man kan få kløften fra ledelsen. Fjernarbejde er ensomt, især hvis du ikke har andre strukturerede, samfundsbaserede aktiviteter i dit liv.

Forbered dig selv på de udfordringer, der ligger foran dig ved at skabe en kultur, der inkluderer traditionelle, fjerntliggende og hybridarbejdere i alle dele af din virksomhed. Sidste måned forelagde jeg et nyt forslag om at udvide den ordning til to dage og hørte lige, at det blev tildelt virkning med det samme (med potentialet til at tilføje en tredje dag på tre måneder). Reducer omkostningerne ved fjernarbejde i din boss 'sind ved at få hver af disse indvendinger i begyndelsen af ​​artiklen til at virke fjollet i sammenhæng med dig som medarbejder. En god måde at brochere emnet på er at stille spørgsmålet på et generelt grundlag: Hvis dit team ikke allerede har et, vil du foreslå et kommunikationsværktøj til fjernvenlige arbejdspladser, som du vil bruge til at holde kontakten.

 • Du skal også være opmærksom på medarbejdere, der kun kan overveje at arbejde, hvis du lader dem kommunikere, så din virksomhed kan fortsætte med at trække på deres viden og erfaring.
 • Den bedste måde at bevise det for din leder er ved at komme til det forberedte møde og i en fremragende status.
 • Og et firma, der er bekymret for rekruttering og fastholdelse, kan blive imponeret over statistikker over, hvordan fleksible arrangementer tiltrækker en større, stærkere talentpulje og øger personalets loyalitet.
 • Brug for hjælp til at skrive et brev eller en e-mail, der vil vinde dem?
 • At arbejde eksternt er en fantastisk måde at forbedre dine medarbejders liv samtidig med at øge rentabiliteten i din virksomhed.
 • Sidste måned forelagde jeg et nyt forslag om at udvide den ordning til to dage og hørte lige, at det blev tildelt virkning med det samme (med potentialet til at tilføje en tredje dag på tre måneder).
 • Nogle job kræver fysisk tilstedeværelse af medarbejdere, hvilket gør telekommunikation umulig for nogle ansatte.

Dit job er at bevise, at du på grund af dine specifikke medarbejderegenskaber vil få succes i en fjernkapacitet. Indstil din arbejdstid på din kalender og alle andre interne kommunikationsværktøjer, som dit team bruger, så teammedlemmer ved, hvornår de kan nå dig. De fleste beskæftigede telekommunikatorer arbejder hjemmefra en del af hver arbejdsuge, siger en til tre dage om ugen og går på kontoret de resterende dage. Årsagerne til at møde regelmæssigt på kontoret kan være mange og varierede, men her er to almindelige. ”,” Har vi ikke brug for meget udstyr? Har ansatte fra din virksomhed arbejdet hjemmefra i fortiden? De fordele, du bringer til virksomheden, er langt mindre kvantificerbare. Ville du være bedre i stand til at fokusere, og ville du være i stand til at bore ned i projekter uden afbrydelse?

Hvis du vil have den digitale nomad-livsstil, skal du gøre arbejdet for dem.

Udfordrer En Afvist Anmodning

Hvordan er dine præstationsanmeldelser? Her er fire tip til at fortælle din chef, at du vil have arbejde hjemmefra - og få dem til at sige ja til din anmodning. Saml bevis på, at du er en værdifuld og pålidelig medarbejder. Hvis du ringer til arbejdsgiveren eller returnerer deres opkald, og du ikke når dem... foreslå fremtidige tidspunkter for at tale i din voicemail. Mange arbejdsgivere er blevet mere fleksible, når og hvor medarbejderne arbejder. Sidste år alene var et massivt år for fjernarbejde og digital nomadisme. (Listen styrker også, hvor mange virksomheder der får fjernordninger til at arbejde.) Afbødning af disse spørgsmål vil gøre aftalen bedst for alle parter.

Planlæg indtjekninger for at holde din chef underrettet, mens du arbejder hjemmefra. Angiv frister for projektet og overhold dem. Derudover er dine kolleger en uvurderlig ressource i din foreløbige undersøgelse. En ændring af kulisser kan hjælpe dig med at blive forfrisket, få indsigt og fremme kreativitet.

Du skal tage ham i din selvtillid, hvis du har brug for at få godkendelse til din ordning. Investering i en grundig gennemgang af organisatoriske arbejdsgange giver dig og dit team muligheder for at forbedre effektiviteten og bestemme gennemførligheden af ​​ekstern beskæftigelse. Den 40 mile pendler fra sit hjem i East Bay til sit kontor i San Mateo tager typisk cirka en og en halv time - hver vej. 5% boost i fjernproduktivitet i forhold til kontorbaseret produktivitet, og fjernarbejdere er også mere tilbøjelige til at tage ejerskab af deres opgaver. Hvis du drager fordel af fokuseret arbejde, vil arbejde hjemmefra sandsynligvis tjene dig bedre end at arbejde på et kontor. Sørg for, at du er klar til at tage backup af dine krav med faktiske data.

 • Hvilken afdeling er de i?
 • Hvordan ville fjernarbejde hjælpe med at gøre dit team bedre?
 • Flere job er simpelthen ikke egnede hjemmefra, og det er derfor bedre, hvis du på forhånd beslutter, om at arbejde hjemmefra fungerer til din fordel eller ikke.
 • Mange virksomheder betragter mistænkeligt telekommunikation, idet de antager, at fjernarbejdsarrangementer automatisk resulterer i produktivitetstab.
 • Klar til en liv med fleksibilitet og potentiale?
 • Spørg om disse overvejelser i dit forslag og i eventuelle efterfølgende samtaler med din arbejdsgiver.

Nu Hvor Du Har Hendes Opmærksomhed, Må Du Ikke Miste Den

Langt fra at være en barriere for kommunikation, kan fjernarbejde faktisk skabe bedre kommunikationslinjer med mere forsætlige systemer og værktøjer på plads til regelmæssigt at tjekke ind og sikre, at tingene er på rette spor. Du er velkommen til at oprette forbindelse til hende på Twitter @LisaBMichaels. Fordi han var en regnmaker. Vent ikke, indtil du arbejder eksternt for at få dine prioriteringer lige og arbejde hårdt. Når det kommer til at bede din chef om sådanne fordele, er det vigtigt at kende din værdi og bede om, hvad du fortjener.

Opdater det om nødvendigt. Du bliver nødt til at bevise for din chef, at du er disciplineret, selvmotiveret og i stand til at bede om hjælp, når du har brug for det. Hvordan kan jeg gøre kommunikationen med min chef glat og effektiv?

Bonnier fungerer som en "datacontroller" med henblik på EU's almindelige databeskyttelsesforordning. Uden regelmæssige distraktioner kan du komme lettere ind i strømmen og forblive der længere. Når du kommer til din arbejdsgiver med anmodningen, skal du ikke bare sige "Jeg vil have mere fleksibilitet" og derefter vente med at se, hvad, hvis noget, de tilbyder.

(3) Hvordan får arbejdsgiveren eller dine kolleger forbindelse med dig, hvis det er nødvendigt?

Du kan nu @ Nævn dine holdkammerater i Twist

Her er et par andre almindelige bekymringer, som arbejdsgivere har omkring telekommunikation: ”Det vil vise, at du tænkte på ikke kun dig selv, men den indflydelse, det vil have på virksomheden som helhed. Oplysninger kan være mindre sikre, mens du er væk fra virksomhedens servere og bruger din egen internetudbyder.

Jeg har fået gode anmeldelser, og andre end de anførte grunde ovenfor, kan jeg ikke tænke på nogen grunde til, at min chef ikke ville have tillid til mig. Vi vil gerne høre fra dig! Kom forberedt. ”At tillade medarbejdere at arbejde hjemmefra er i stigende grad en standardpraksis” hos organisationer overalt i verden, siger Bloom, men ikke alle virksomheder er så oplyste. Bortset fra fordelene, der følger med en glad og loyal arbejdsstyrke, har virksomheder brugt fjernarbejdere til at reducere driftsudgifter, rekruttere bedre talent og øge overskuddet. Faktisk er positiv arbejdspladsskultur, der inkluderer fleksible arbejdsmuligheder, deres højeste prioritet. Sådan dag handel online, 30 PM samme dag stiger Apple-aktien med 3% - den erhvervsdrivende lukker handlen med et overskud på 3% inden for samme dag. Hvis din arbejdsgiver stadig er skeptisk, kan du prøve at citere succesrige virksomheder som Toptal eller Auttomatic, der fungerer på en helt fjern model. Når alt kommer til alt, hvis de fleste af virksomhedens ansatte kommer til telekommunikation, hvorfor ville du være den eneste undtagelse?

Ting er, at du måske aldrig ved, hvorfor din chef afviste din anmodning.

Tag Det Ikke Personligt

Fortæl dem nøjagtigt, hvornår du gør det, hvordan du gør det, og hvilke systemer, du har konfigureret, så du kan være lige så produktiv at arbejde eksternt, som du ville være på kontoret. Derefter kan I to vurdere, hvordan det gik, og I kan bevise, at arrangementet er til gavn for jeres chef. Det er svært at vide på forhånd, hvornår din chef skal have en god eller dårlig dag (og derfor være mere eller mindre modtagelig for dit spørgsmål). Lav en liste over alle dine jobopgaver.

Forbind muligheden for at arbejde hjemmefra til et af dine præstationsmål for året. ”En pilot er en lavrisiko-måde at se, om et arrangement som dette kan fungere,” siger han. Hvis du planlægger at arbejde i en anden tidszone end resten af ​​dit team, skal du indstille forventninger på forhånd om din tilgængelige arbejdstid og når du holder møder for at imødekomme tidsændringer. Du kan være mere produktiv derhjemme og skære ned på din pendeltid samtidig. Vi bruger en række sikkerhedsforanstaltninger, herunder kryptering og godkendelse, for at bevare fortroligheden af ​​dine personlige oplysninger. En sådan motivation bør dog medføre, at du holder dem nøje overvåget på kontoret. Jeg har gjort det i det meste af min karriere og synes, det er sværere end et kontorjob, fordi så meget af ansvarligheden falder på dig.

En person, der har gode grunde til at ville kommunikere sammen med de værktøjer og plads, der er nødvendig for at udføre deres job, kan det være en god idé at give din medarbejder mulighed for at arbejde hjemmefra.

Nåede du en konsensus? Luk drejetråden og dokumenter resultatet

Og der er bestemt værdi ved at nærme sig det på den måde. Det er et vanskeligt emne, og en lille forberedelse, før du præsenterer ideen til din chef, vil gå langt. Overvej først normen. Kan alle dine opgaver udføres hjemmefra?

Håndter rimelige forventninger og giver målbare, klare resultater, ”siger Carrie Anne-Murphy, der forhandlede om et fjernarbejdsarrangement, da hun var køber for en køkkenforsyningsbutik i New York City. Få en midtvejs-check-in. Imidlertid siger den officielle politik, at det er op til hver afdeling, hvad deres team gør, og min chef er generelt ikke for det. Dit forslag skal angive de dage og tidspunkter, du planlægger at arbejde hjemmefra, og hvilke pligter du skal udføre, mens du er væk fra kontoret.

 • Overvåg produktivitet, når de ikke kan se dig arbejde med deres egne øjne.
 • En taktfuld måde at sætte pengespørgsmålene på kan være: ”Hvad er virksomhedens største indtægtsstrømme?
 • At forberede sig til en ny fjernarbejder er naturligvis dit ansvar.
 • Hvis hovedparten af ​​dit team stadig er på et kontor, kan det være vigtigt at sikre, at din tidsplan fortsat overlapper hinanden med dem.
 • At kortlægge en prøveperiode, siger Reynolds, kan være godt, hvis du ved, at din chef vil være tøvende med at forpligte sig til en fuldtidsplan fra hjemmet.

Drake Southwell

Hvis en virksomheds medarbejdere rejser frem og tilbage i deres køretøjer for at sidde på en computer hele dagen, bidrager de til luftforurening mere end de har brug for. Hvordan vil du bekæmpe hjemmets "distraktioner"? Med andre ord har du brug for organisatoriske færdigheder og disciplinen for at forblive fokuseret midt i distraktioner. Lad os først grave ind i dataene om, hvorfor eksterne arbejdskarrierer er tvingende - for ansatte og for arbejdsgivere. Fxpm forex software, når du tilmelder dig, modtager du også handelstips, der kun er kendt af vellykkede erhvervsdrivende. ”Et passende svar ville være, at ikke alle betales det samme eller har de samme frynsegoder, og at telekommunikation ikke ville være anderledes.

Hvis du skaber et ton værdi med dit arbejde, kan traditionelle barrierer og begrænsninger overses og endda afvises, og du kan få det, du ønsker. Og snart skal din arbejdsgiver se, at det er en sejr for begge sider. ”Fra min erfaring tager folk ikke sig tid til at foretage den sjælsøgning og strategi, de burde, før det store møde med chefen,” siger Hannon. Når du har opnået noget fantastisk, og du er i de gode bøger, eller efter at du har haft et fremragende løb på hvad det end er, gør du - gå til det. Analyser hvert objekt objektivt og vurder, om det kan gøres eksternt. Selvom vi tager passende skridt til at gennemgå og opdatere de oplysninger, vi gemmer for at sikre, at de er nøjagtige, komplette og aktuelle, er vi også afhængige af at du opdaterer eller korrigerer dine personlige oplysninger, når det er nødvendigt. Min chef rejser ofte og er sandsynligvis kun på 50 procent af tiden på kontoret. Hvis du kigger efter det, finder du data, der beviser, at fjernarbejdere er mindre tilbøjelige til at holde op, mere produktive og billigere for virksomheden.

Du begynder at blive træt. Disse ting er vigtige for at finde ud af det, inden du begynder at kortlægge din strategi. Det er ikke så mærkeligt, som det lyder. Den gode nyhed er, at flere og flere virksomheder er enige om deltids- eller fuldtids-telekommunikationsaftaler for deres ansatte. Fortæl os i kommentarfeltet om din oplevelse af at forhandle aftaler om eksternt arbejde med din organisation, og held og lykke! Selv hvis din arbejdsgiver ikke har et officielt telekommunikationsprogram, kan der være mennesker på dit kontor, der har fleksible arbejdsplaner, såsom at arbejde et par dage hjemmefra eller flextime planlægning. Forbliv produktiv ved at afsætte et område i dit hus, som du kun bruger til arbejde. Spørgsmål som åbne formål er en fantastisk måde at finde ud af, hvad den anden person tænker på en ikke-konfronterende måde.

Hvad Skal Du Medtage I Din Fjernarbejdsplan:

”Uanset hvad dine motiver er, skal du” være ærlig med dig selv om det, du beder om ”og sørge for, at dine intentioner er rene, siger hun. Dit forslag skal omfatte: Efter at have deltaget i disse typer samtaler, har vi set mennesker med succes forhandle om fleksible tidsplaner, muligheder for at arbejde eksternt rundt i verden og endda sikre reklamekampagner. Mange ledere prioriterer ansigtstid eller er bekymrede for produktivitet. (Besøg i stedet det respektive magasins kundeservicewebsted.)

Kreativitet

For dem uden erfaring med at lede et hybridteam, kan de have antagelser om, at arbejde hjemmefra er kode for slacking eller mindre arbejde. På det tidspunkt har du mere konkret bevis for at understøtte gyldigheden af ​​din anmodning om telekommunikation, og du kan muligvis endda være i stand til at forhandle om en aftale, der er endnu mere til din smag. I det sjældne tilfælde, at jeg behøver at være hjemme, giver han en uhyggelig okay og spørger, hvorfor jeg ikke bare tager PTO i stedet. Beskriv, hvordan du uden en pendling kunne skifte din arbejdsdag for at give tilgængelighed til klienter tidligere eller senere end almindelig kontortid.

Ledelsesmæssige job og salgspladser kan på den anden side have større udbytte af at være omkring andre og blive dagligt på kontoret. At arbejde hjemmefra kan være et gensidigt fordelagtigt arrangement for dig og din organisation, hvilket øger den samlede produktivitet. Wade ville fortsætte med at bo og arbejde i San Antonio, både på firmaets kontor og derhjemme, men han tilbragte tre dage i Houston hver anden uge. Robinhood: invest. købe. handle. i app store, da din ordre udføres, er prisen steget til 191. Måske kan du lide ideen, men hvad gør du, hvis valget ikke er dit? Andre bekymringer at overveje er: Uanset hvad dine særlige omstændigheder er, skal du bygge en overbevisende grund til din chef til at sige ja, når du spørger dem. Ved at forklare fordelene, råder Reynolds medarbejderne til at undgå at fokusere på personlige motiveringer. Nu hvor du ved, hvad det kræver for at få godkendelse af en telekommunikationsordning på dit nuværende job, er du varm til at få det til at ske, ikke?

Hvis din chef stadig er tøvende, skal du overveje at reducere den tid, du beder om at være hjemme. Du har også brug for et godt svar til dette, hvis du beder din nuværende arbejdsgiver om tilladelse til at arbejde hjemmefra. Før du arrangerer et møde med din chef, skal du tænke hårdt over, hvad der fungerer for både dig og dem, siger Catherine Rogan, en rettighedsrådgiver for Working Families 'juridiske rådgivningstjeneste. E-mailen til din manager kan se sådan ud igen, så den tilpasser sig den tone, du bruger med din chef: Kunne du arbejde eksternt i din nuværende position? Heldigvis har fremskridt inden for teknologi gjort det muligt at forblive i dine PJ'er og også være produktive.

Vær Fleksibel

Kan du finde eksempler på, at andre mennesker udfører en lignende jobfunktion i en fjernkapacitet? ”Vi har alle brug for mennesker, der giver os feedback. Når hun taler om en sådan mulighed, anbefaler hun at dække disse faktorer: Sørg for, at din medarbejder forstår alle de oplysninger, telekommunikation medfører, så de kan forberede sig på de udfordringer, de vil møde. Tillid er bygget over tid og gennem at gøre det, du siger, vil du gøre.

 • Du kommer sammen (for det meste) med dine kolleger, og du har endda været kendt for at brænde midnat-olie for at få jobbet gjort.
 • Download hvidbogen og se, hvordan du kan oprette en integreret, engagerende medarbejderoplevelse ved hjælp af menneskeanalyse!
 • Ofte er det en meget gladere, sundere og mere produktiv livsstil.
 • Især når medarbejdere har lang historie med at være nøje overvåget, arbejder hjemmefra muligvis ikke.
 • I dette tilfælde skal du gøre det svært at udskifte dig.
 • Jeg har en juniorkollega, og ofte er vi to de eneste på vores hold her.
 • Meget få arbejdsgivere vil være gung-ho på din overgang fra at arbejde på kontoret på fuld tid til telekommunikation på fuld tid, men der er et par måder, du kan lette hinanden i processen, teste farvande og bevise, at du er produktiv, mens du telekommunikerer.

Ekstern Medarbejdere Kalder Mindre Syge Ud

Hvis du foreslår at starte dagen tidligere, afslutte dagen senere eller en anden ændring fra din normale plan, skal du bemærke, hvordan din fjernarbejdsplan gør det muligt for dig at være tilgængelig, når det er nødvendigt. Evalueringsprocessen vil hjælpe dig med at forberede dig på at kloge svare på anmodninger om telekommunikation. Bitcoin mining for dummies, som vi ved ganske godt nu, er ASIC-chips designet til det eneste formål med minedrift, og de er ret effektive i sammenligning med GPU'erne, hvilket producerer en højere hashhastighed ved et lavere forbrug af elektricitet. Så dette er min hurtige og beskidte guide til at arbejde eksternt.

Er du motiveret af samarbejde eller solotid for at komme ind i 'flow'? Har dit ledelsesteam været på plads i årtier? Stadig lønner det sig at gå ind i interviewprocessen med en grundlæggende fornemmelse af, hvad virksomheden måske er åben for. Automatiseret binære optioner cryptocurrency-handelssoftware, for eksempel; mange mennesker finjusterer en plan med næsten 100% rentable handler, som aldrig nogensinde bør opleve et træk. ”At have nogle uformelle diskussioner undervejs, før du sætter dig ned for at stille din officielle anmodning, kan hjælpe med dette.

Sæt Dit Arbejde Hjemmefra I Skrivning

Grundlæggende skal du ikke give nogen grund til at tro, at du vil slappe af, hvis du ikke er på kontoret. Med andre ord bør virksomhedens behov påvirke din beslutning om enhver anmodning om telekommunikation. 56% af de globale virksomheder er enten helt fjernt eller hybrid, hvilket tillader både personlige og eksterne indstillinger. De virksomheder, jeg kender, og som fungerer fuldt ud, fungerer regelmæssigt off-site-møder, stemmekald, videoopkald og tilbagetrækninger for at sikre, at holdkammerater kender hinanden, snakker med hinanden og bygger de forhold, der normalt findes på arbejdspladsen. Her er en hurtig casestudie fra en af ​​mine kunder til at inspirere og opmuntre dig.

Foreslå En Prøve.

”Men faktisk antyder forskning det modsatte: Normalt kan du få en fornemmelse af, om et firma er åben for aftaler om fjernarbejde ved at lave noget research i forvejen. Cloudflare's ethereum gateway, elle bygger på Eth-Isabelle, en formel specifikation af EVM (både dens syntaks, bytekoder for EVM; og dens semantik, en formel beskrivelse af dens opførsel) inde i Isabelle-bevisassistenten (Isabelle er et andet udbredt system til maskinkontrollerede bevis i ren matematik og program-korrekthed). I 2020 er det absolut ikke sandt. En mand, set bagfra i et kontor, sidder ved et skrivebord og ser på en bærbar skærm.

Min far brugte denne teknik til at opbygge til det punkt, hvor han kun kom ind på kontoret et par gange om måneden. Men at vende tilbage til Houston var ikke noget Wade var villig til at gøre. I mange virksomheder er fjernarbejde ikke undtagelsen, men reglen.

At arbejde hjemmefra reducerer omkostningskontorudgifter.

Tilsvarende egner sig nogle job ikke godt til fjernarbejdere, herunder positioner, der kræver specialiseret udstyr eller ansigt til ansigt interaktion med kunderne. Dette arrangement imødekommer de gensidige forventninger både til dig selv og din chef og får et sikkert ja fra ham. Er du i stand til rent faktisk at få gjort arbejde, uden at din chef gør dig ansvarlig ved at være fysisk i nærheden af ​​dig? Især i starten vil du være sikker på, at du er kommunikativ om alt. Hvis svaret er "ja" til alle disse, kan telekommunikation være det rigtige valg for dig. Opret en detaljeret opgørelse over hver enkelt opgave, leverbar og ansvar, som dit job omfatter. Du bliver nødt til at lave tid til arbejde og indstille en tidsplan, hvis du planlægger at have succes med at arbejde hjemmefra.

Virksomheder kan også spare på dyre internetforbindelser og utility regninger samt lavere omkostninger til arbejdsstationer, kontorartikler og kontorsnacks.

Læg Som Om Du Er På En Jobsamtale.

Hvis du tror, ​​at du bliver nødt til at rapportere til kontoret, skal du tilbyde check-ins, hvor du kommer ind på kontoret et par dage om måneden. ”Interviewspørgsmål. Forvent, at din chef muligvis har forbehold, og at dine kolleger måske endda er vrede. Blev du grinet ud af kontoret? At arbejde hjemmefra øger produktiviteten, effektiviteten og engagementet. Bør du ikke være en af ​​dem?

Overgå forventningerne og arbejde potentielt ekstra timer i prøveperioden for at vise, hvor produktiv du kan være. Hvilken autoritetsfigur gav dem grønt lys? Jeg har spurgt ham et par gange om mit arbejde hjemmefra i en regelmæssig tidsplan, som mange af vores kolleger på andre hold gør, men hver gang børster han mit spørgsmål frem for at besvare det. Den sidste ting, virksomheden ønsker, er et udbrud af influenza, der tager hele salgspersonalet ud. I de fleste tilfælde vælger enkeltpersoner det, da det betragtes som langt bedre, sundere og gladere livsstil. Sæt dig op med den rigtige teknologi. Man kan sige, at du er i stand til at få langt mere arbejde udført i et distraktionsfrit miljø, og når du ikke behøver at bruge en time på at pendle hver vej. Hvis du vil gøre arbejde hjemme til en vane, skal du bevise, at du kan få det til at fungere.

Du skal også kommunikere dine forventninger klart til de potentielle telekommunikatorer og fortælle dem præcist, hvordan du vil håndtere dem og evaluere deres præstationer. Udfør i stedet, hvordan denne telecommute-indstilling kan hjælpe virksomheden som helhed. Som medarbejder ønsker du at vise virksomheden, at du overvejer måder at producere mere arbejde for dem. En medarbejder kan for eksempel ønske en mere effektiv balance mellem arbejdsliv og liv, der kan være til gavn for både deres personlige og professionelle roller. Det anslås, at 1 milliard mennesker potentielt har kapacitet til at arbejde eksternt i 2035. Normalt er det ikke så simpelt som bare at spørge (selvom det undertiden er!)

Hvorfor Arbejde Eksternt Gavner Medarbejderne

Der er generelt to grunde til, at arbejdsgivere ikke tilbyder muligheder for telekommunikation eller kun tilbyder dem til visse ansatte. Forhandling er ubehageligt. Hvis du pendler til et kontor hver dag, men gerne vil arbejde hjemmefra regelmæssigt, hvordan kan du overbevise din chef til at lade dig gøre det? Ved at spørge roligt, vil du være mere overbevisende, du ser mere professionel ud, og det er mere sandsynligt, at du hører det svar, du ønsker fra dem. Som en prøveperiode vil dette give dig chancen for at bevise din effektivitet i et hjemmemiljø. Her er et par ting at gøre og undersøge for at finde ud af, om dit job kan udføres derhjemme: Er der for eksempel kunder, du lettere kan nå hjemmefra?

Så når du føler, at det kildes bagpå din hals og din temperatur begynder at registrere tredobbeltcifre i grader Fahrenheit, er det tid til at udarbejde den arbejde-fra-hjem-e-mail.

Tag en ægte interesse i virksomheden og dens succes - lær om din virksomheds historie og hvad den faktisk gør. Hvis selv det ikke fungerer, er her en alternativ strategi: Når du har forsikret, at telekommunikation er en mulig mulighed i din virksomhed, skal du evaluere den medarbejder, der fremsætter anmodningen. Hvis du er i stand til at springe over pendlingen, kan du begynde at arbejde tidligere?

Hvis du forbliver så tilgængelig eller endnu mere tilgængelig, som du var på kontoret, kan du vise, at der ikke er nogen risiko forbundet med at give dig mulighed for at arbejde hjemmefra.